To κολλητάρι μου ο Σωτήρης...
3 απαντήσεις
Σελίδα 1 από 1
To κολλητάρι μου ο Σωτήρης...
Παρασκευή βράδυ είχαν κανονίσει να πάνε "Κοταρού".
Η παρέα ήταν η εξής...
Ειρήνη, Πάνος, Αντώνης, Σωτήρης, Δημήτρης με τη γκόμενά του...
(Εκεί πέρα βέβαια η Ειρήνη έγινε χάλια από το ποτό... και ήθελε να πάει να την πει σε 2 χοντρούς για το πως είναι έτσι...
Βέβαια δεν την άφησαν οι άλλοι... Αν το ήξερα ότι θα γινόταν αυτό εννοείται θα είχα πάει και εγώ στην κοταρού και εννοείται θα την παρακινούσα να πάει να τους την πει...)
Τέλος πάντων...
Στο κλου τώρα...
Γύρισαν πίσω κατά τις 4.30-5.00 και άραξαν προφανώς στο σπίτι ΤΗΣ...
Και τότε σαν καλή κολλητή είπε στον Σωτηράκη να κοιμηθεί αν θέλει εκεί, στον καναπέ...
ΕΛΕΟΣ... ΦΙΛΟΞΕΝΗΣΕ ΤΟ ΣΩΤΗΡΗ....
ΤΟ ΔΙΑΝΟΗΣΤΕ...
ΑΠΟΓΝΩΣΗ ΝΑ ΕΧΕΙ ΚΑΠΟΙΟΝ ΦΙΛΟ...
Το καλύτερο βέβαια πιστεύω θα ήταν όταν θα ξύπνησε την άλλη μέρα το πρωί ο Κώστας και θα βγήκε από το δωμάτιό του και θα είδε τον Σωτήρη να κοιμάται στον καναπέ...
Και τι κάνεις εκεί, όταν θες να πιεείς το πρωί τον καφέ σου αλλά έχεις τον παπάρα να κοιμάται στον καναπέ και δεν μπορείς να αράξεις λίγο στην τηλεόραση...?
Η παρέα ήταν η εξής...
Ειρήνη, Πάνος, Αντώνης, Σωτήρης, Δημήτρης με τη γκόμενά του...
(Εκεί πέρα βέβαια η Ειρήνη έγινε χάλια από το ποτό... και ήθελε να πάει να την πει σε 2 χοντρούς για το πως είναι έτσι...
Βέβαια δεν την άφησαν οι άλλοι... Αν το ήξερα ότι θα γινόταν αυτό εννοείται θα είχα πάει και εγώ στην κοταρού και εννοείται θα την παρακινούσα να πάει να τους την πει...)
Τέλος πάντων...
Στο κλου τώρα...
Γύρισαν πίσω κατά τις 4.30-5.00 και άραξαν προφανώς στο σπίτι ΤΗΣ...
Και τότε σαν καλή κολλητή είπε στον Σωτηράκη να κοιμηθεί αν θέλει εκεί, στον καναπέ...
ΕΛΕΟΣ... ΦΙΛΟΞΕΝΗΣΕ ΤΟ ΣΩΤΗΡΗ....
ΤΟ ΔΙΑΝΟΗΣΤΕ...
ΑΠΟΓΝΩΣΗ ΝΑ ΕΧΕΙ ΚΑΠΟΙΟΝ ΦΙΛΟ...
Το καλύτερο βέβαια πιστεύω θα ήταν όταν θα ξύπνησε την άλλη μέρα το πρωί ο Κώστας και θα βγήκε από το δωμάτιό του και θα είδε τον Σωτήρη να κοιμάται στον καναπέ...
Και τι κάνεις εκεί, όταν θες να πιεείς το πρωί τον καφέ σου αλλά έχεις τον παπάρα να κοιμάται στον καναπέ και δεν μπορείς να αράξεις λίγο στην τηλεόραση...?
Απ: To κολλητάρι μου ο Σωτήρης...
Και το καλύτερο θα είναι να ξυπνήσεις
και να δεις τον Σωτηράκι στο διπλανό
κρεβάτι (δεν παίρνουμε όρκο ότι κοιμήθηκε
στον καναπέ) και να ροχαλίζει κιόλας!!!
ΦΡΙΚΗ... Ας στείλουμε όλοι την συμπαράστασή μας
στον Κώστα...
και να δεις τον Σωτηράκι στο διπλανό
κρεβάτι (δεν παίρνουμε όρκο ότι κοιμήθηκε
στον καναπέ) και να ροχαλίζει κιόλας!!!
ΦΡΙΚΗ... Ας στείλουμε όλοι την συμπαράστασή μας
στον Κώστα...
Πριγκίπισσα- Αριθμός μηνυμάτων : 94
Registration date : 19/11/2007
Απ: To κολλητάρι μου ο Σωτήρης...
Δηλώνω την αμέριστη συμπαράστασή μου στον Κώστα, τα θερμά μου συλλυπητήρια στον Πάνο και τον οίκτο μου πρός την Ειρήνη...Οι λόγοι είναι προφανέστατοι φαντάζομαι, οπότε δε χρειάζονται επεξηγήσεις...
ftyari- Αριθμός μηνυμάτων : 139
Registration date : 20/11/2007
Σελίδα 1 από 1
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης